Epoxy kopen

Bent u op zoek naar epoxy voor ondergieten? Epoxy kopen doet u bij Kraan & Baan Techniek. Wij beschikken over een grote voorraad Bolidt Gietmassa E.  Deze bestaat uit twee componenten en is op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. Indien deze twee componenten op de goede wijze worden gemengd ontstaat een product met hard-elastisch karakter. Heel handig voor het ondergieten van objecten.

Ik wil epoxy bestellen

 

Wat is epoxy

Wat is epoxy?

Epoxy is een bijzonder harde en haast onverwoestbare chemische kunsthars die uit 2 componenten bestaat. Deze 2 componenten meng je met elkaar in de juiste verhouding om ze vervolgens uit te laten harden. Hierdoor ontstaat een chemische reactie (exothermisch), dat wil zeggen dat er warmte ontstaat tijdens het uitharden.

Epoxy hecht vrijwel op elke ondergrond en heeft uitstekende eigenschappen wat betreft weerstand tegen water, chemicaliën en meer.

Bolidt Gietmassa E

Bolidt Gietmassa E

Wij hebben type Bolidt Gietmassa E op voorraad. Dit type epoxy wordt vaak gebruikt als ondersabeling voor fundaties, railconstructies en lichtmasten, bij het repareren en/of egaliseren van betonvloeren, als lijm voor het muurvast zetten van ankers, bouten en stekeinden.

Daarnaast wordt het ook gebruikt als voegvulling in niet dilaterende voegen (ook in agressieve milieus) en voor het verlijmen van betonconstructies, stalen voetplaten.

Ik wil epoxy bestellen

epoxy kopen

Mechanische en chemische eigenschappen

Gietmassa E is bestand tegen de meest voorkomende mechanische belastingen en chemicaliën.

  • Temperatuurswisseling *****
  • Stoot- en slagvast *****
  • Drukvast *****
  • Dempend vermogen ***

Epoxy met een uitstekende hechting op staal

Deze op epoxy gebaseerde, algemeen inzetbare gietmassa heeft een uitstekende hechting op staal. Door de grondstofsamenstelling is het na uitharding onwrikbaar en zeer sterk. Uitgehard kan het materiaal grote statische mechanische lasten verdragen zonder dat het vervormt. En: naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten.

Ik wil epoxy bestellen