Certificeringen van Kraan & Baan Techniek

Certificeringen

Kraan en Baan Techniek hecht veel waarde aan veilig werken en kwaliteit en daarom zijn we op meerdere onderdelen gecertificeerd. Naast de onderstaande certificeringen heeft de veiligheid en welzijn van onze medewerkers een hoge prioriteit binnen ons bedrijf waarbij medewerkers uitgedaagd worden hier zelf bewust van te zijn en actief mee bezig te zijn

ISO 9001

Kraan en Baan Techniek is ISO 9001 gecertificeerd en dit betekent dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor kwaliteitsmanagement, wat resulteert in consistente product- of dienstprestaties en een toewijding aan continue verbetering om aan de verwachtingen van klanten te voldoen. Deze certificering bevestigt dat Kraan en Baan Techniek systematisch processen beheert om de klanttevredenheid te vergroten en een hoog niveau van kwaliteit te handhaven.

VCA*

Kraan en Baan Techniek is VCA* gecertificeerd waarmee het handelt volgens de voorgeschreven normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en werkt volgens de voorgeschreven Arbowet en -regelgeving. Het VCA certificaat is bedoeld voor aannemers en onderaannemers.

ISO 3834-2

Kraan en Baan Techniek is ISO 3834-2* gecertificeerd wat betekent dat we voldoen aan internationale normen voor lasmanagement, waarbij de lasprocessen worden beheerd en gecontroleerd om hoogwaardige lasresultaten te waarborgen. Deze certificering bevestigt de deskundigheid van het bedrijf in lastechnieken en waarborgt de kwaliteit en integriteit van gelaste producten of constructies.

SBB Erkend Leerbedrijf

Kraan en Baan Techniek is een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. We bieden MBO studenten de kans zich te ontwikkelen in de wereld van de techniek en zorgen hierbij voor de juiste begeleiding